Uskoro !!

Za više detalja vezanih uz traženi artikl, molimo nazovite nas ili nas osobno posjetite!

Osijek, J. J. Strossmayera 235A
Tel: +385 (0) 31 302 364
Tel/Fax: +385 (0) 31 302 935
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.extremesport.hr

 

 

 

 

 

 

Pogodnosti - Bicikli

 • Pri kupnji bicikala u Extreme Sportu ostvarujete pravo na ...
 • Icon Nulti Servis

  Na svim biciklima kupljenima u Extreme Sportu, obavljen je nulti servis. To uključuje usavršeno i provjereno sastavljanje bicikla u pouzdanu cijelinu, te podešavanje svih dijelova za svakodnevnu upotrebu. Isto tako moguće je posebno podešavanje pojedinih dijelova (visine sjedala, visine volana, položaj ručica kočnice ...) koje radimo na zahtjev naših kupaca.

 • Icon Prvi Besplatni Pregled*

  Na sve bicikle kupljene u Extreme Sportu, ostvarujete pravo na realizaciju prvog besplatnog pregleda. To uključuje usavršen i provjeren pregled čitavog bicikla, te po potrebi podešavanje, centriranje, dotezanje, podmazivanje, pumpanje svih dijelova. Isto tako moguće je posebno podešavanje pojedinih dijelova (visine sjedala, visine volana, položaj ručica kočnice ...) koje radimo na zahtjev naših kupaca.

 • Icon Garancija*

  Na sve bicikle kupljene u Extreme Sportu, ostvaruje se garancija na dijelove i ramu bicikla, time se osigurava svaki kvar kojem je uzrok tvornička pogreška ili pogreška u samom materijalu.

 • Icon Rezervni dijelovi

  Za sve bicikle kupljene u Extreme Sportu, osigurana je podrška u vidu svih zamjenskih rezervnih dijelova, njihovoj zamjeni i ugradnji istih.

 • Icon Dodatni dijelovi i oprema

  Za sve bicikle kupljene u Extreme Sportu, nudimo i dodatni program ponude dijelova i opreme. To uključuje sve dodatke i opremu za bicikle koji ne dolaze u osnovnom paketu (što ovisi o proizvođaću, namjeni i samom modelu bicikla). Za navedeno osiguravamo usavršenu i provjerenu ugradnju.

 • Icon Podrška

  Za sve bicikle kupljene u Extreme Sportu, pružamo usavršenu i provjerenu podršku u vidu odgovora na sve Vaše upite, želje i potrebe vezane uz bicikl.

 • *Prvi Besplatni Pregled - Pravo se ostvaruje ISKLJUČIVO uz predočenje garancije sa računom! U slučaju NE donošenja garancije sa računom, plaća se usluga po važećem cijeniku servisnih usluga. Uslugu "Prvog Besplatnog Pregleda" možete iskoristit u mjesec dana od datuma kupovine bicikla.
 • *Garancija - Pravo se ostvaruje ISKLJUČIVO uz predočenje garancije sa računom. Garancija se ne ostvaruje u slučajevima kada je kvar nastao nestručnim rukovanjem, nepažnjom ili neprimjerenom uporabom od one koju je sam proizvođać namjenio.

NewsLetter

Plaćanje

Icon American Express
2-12 rata bez kamate
18-60 rata kredit


Icon Diners
2-12 rata bez kamate
13-60 rata kredit


Icon Maestro
PBZ do 12 rata
ZABA do 12 rata


Icon Mastercard ZABA
2-12 rata bez kamate
13-36 rata kredit


Icon Visa
PBZ do 12 rata
HYPO Classic do 12 rata

Ponosni sponzor:

Potražite nas na Google+
Potražite nas na Facebook-u